Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Bałtyk Express

<< < (10/14) > >>

inoworclawpkp:
Według mnie chodziło tylko o screeny.

Eisenmann:
To może nie ten wątek, ale ja oznajmiam iż zaczynam tworzenie trasy realistycznej Katowice - Kołobrzeg:) tylko czekam aż skończą nowy dworzec w Katowicach - wkrótce pierwsze screeny:) I nic mi nie możecie zrobić, nie ma to jak dział - NA WARSZTACIE he he:)
- taki żarcik.

Jestem przekonany że nikt nie może się doczekać misji Bałtyk Express, więc z przyjemnością obserwujemy postęp w pracach. Może lepiej by było gdyby najpierw zrobić a potem umieścić - w celu konsultacji i dokonania poprawek rzecz jasna. Inaczej to podchodzi pod populizm.

mikol:
Niestety, z powodu braku czasu nie mogę dokończyć służby. Powierzę scenariusz w dobre ręce za które będę miał pewność że misja się nie zmarnuje. Być może w przyszłym czasie będzie więcej czasu, może wtedy wezmę się za coś porządniej. Proszę być dobrej myśli. Chętnego do ukończenia misji proszę o zgłoszenie się na PW. Tylko proszę żeby była to osoba, która w miarę zna się na symulatorze a nie tzw. "jednodniowiec". Jeszcze raz naprawdę bardzo przepraszam.

Wokulski:
Wrzuć to do testów dodatków, mimo że jest nie skończone. Opisz krótko co tam jest co trzeba robić a może jak znajdzie się ktoś chętny to to dokończy i wyda.

roobinsoon:
@mikol.. Dokoncz swoj scenariusz. Niewazne kiedy i za ile. Wazne ze Twoj.. Niewarto robic nic na szybko. Jesli podjales sie misji dokoncz ja spokojnie po swojemu.. A wtedy owacje i ciary a plerach;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej