Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Bałtyk Express
Sawi:
--- Cytat: SKP w 09 Sierpnia 2012, 09:37:33 ---@mikol, zadaj lepiej pytanie na forum, może ktoś z forumowiczów szybciej odpowie i nie trzeba będzie męczyć Sawiego.
Sawi, Tobie życzę miłego wypoczynku ;)
--- Koniec cytatu ---
No ja na razie nie pomogę, bo jak wspominałem wcześniej jestem kawałek od domu i zasłużenie się urlopuje ;). Dzięki Krzychu.
Sawi:
By nie było, że nic nie robię. Dziś w wolnym dniu zabrałem się za Twój scenariusz. Póki co udało mi się parę rzeczy wyłapać, ale jeszcze nie odpala. Jednak mam wrażenie jestem iż blisko. Pzdr.
Dodano: 24 Sierpnia 2012, 22:53:33 Po wielu godzinach szukania udało się scenariusz działa. Zasięgnąłem jeszcze porady tu i tam i głównym problemem jest rozkład. Na to wychodzi po tym szukaniu.
inoworclawpkp:
Dużo prac jeszcze zostało zanim pójdzie na testy?
mikol:
Dzięki @Sawi. Naprawdę kawał roboty i należą Ci się gorące podziękowania. @inoworclawpkp - jeszcze niestety trzeba trochę rzeczy dociągnąć.
Sawi:
Spoko. Nie powiem troszkę czasu mi to zajęło i nie tylko mnie, ale grunt, że udało się to ogarnąć. Jakbyś go potrzebował daj mi znać na PW.
Dodano: 25 Sierpnia 2012, 22:18:59 A no i ten rozkład koniecznie trzeba poprawić, ale to aż tak się nie pali póki co. Grunt, że scenariusz działa.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej