Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Bałtyk Express
SKP:
--- Cytat: matek123 w 29 Czerwca 2012, 07:49:00 ---Za Calkowem proponuję dać tory z portalem, tylko nie wiem jak to działa.
--- Koniec cytatu ---
Tory - portale usuwają tabor, który na nie wjedzie.
Mógłbyś rozwinąć myśl? To co podałeś jest tylko sposobem rozwiązania konkretnego problemu (tu: pozbycia się niepotrzebnego AI), ale pierw musiałoby takowe istnieć...
MaciejM:
Co do przeskakiwania - był problem z dźwiękami haslera. Po przejściu słychać było jego tykanie z poprzedniego pojazdu. Zostało to naprawione?
mikol:
Informuję, iż w związku z moim wyjazdem w dniach 02.07-10.07 prace nad scenerią zostaną wstrzymane. Prace kontynuowane będą po moim przyjeździe z urlopu. Dziękuję.
szogun:
--- Cytat: SKP w 29 Czerwca 2012, 13:24:13 ---Tory - portale usuwają tabor, który na nie wjedzie.
--- Koniec cytatu ---
I działa to świetnie, w ten sposób usunąłem składy na których czele były ET22-1147, EP08-013 i EP09-035, odpowiednim eventem można też umieścić na scenerii tabor który normalnie nie byłby widoczny.
mikol:
Pozwolę sobie w tym wątku na bieżąco umieszczać stosowne informacje nt. prac nad scenariuszem. Obecnie jest to około 6%. Mam już dodane kilka rozmów przez radiotelefon oraz wyjazd z Bałtyku Miasta.
WAŻNA INFORMACJA 18.07.2012r. 11:30! Prace nad sceneriuszem zostały, myślę, że czasowo przerwane z powodu zawiruszenia się poprzedniego systemu. Musiałem zrobić formata ale udało mi się uratować plik .scn. Potrzebuję kilku dni na pozbieranie się po tej aferze wirusowej. Myślę, że scenariusz da się jeszcze jakoś wyratować. Tyle ode mnie. Za wszelkie problemy najmocniej przepraszam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej