Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Realistyczna pogoda w Symulatorze.
up5358:
Kurczę. Czytam listę życzeń i takie pomysły nawet mi do głowy nie przychodzą (a potrafię czasem być "kreatywny").
Jeśli wyjdzie wschodnia E-30 to już sobie wyobrażam postój w Bochni, a ISDR drze się przez radio, że na razie nie ma jazdy, bo pod Kłajem Tornado "połyka" drzewa, tory (i dyżurnych ruchu razem z nastawniami). Bardzo realistyczne ;)
jageer:
--- Cytat: up5358 w 22 Czerwca 2012, 17:28:28 ---Kurczę. Czytam listę życzeń i takie pomysły nawet mi do głowy nie przychodzą (a potrafię czasem być "kreatywny").
Jeśli wyjdzie wschodnia E-30 to już sobie wyobrażam postój w Bochni, a ISDR drze się przez radio, że na razie nie ma jazdy, bo pod Kłajem Tornado "połyka" drzewa, tory (i dyżurnych ruchu razem z nastawniami). Bardzo realistyczne ;)
--- Koniec cytatu ---
E tam :P Szybki przelot i objazd przez Hutę :D Podłęże by wzięło w bok i by się udało ;)
EN_Jan.Kiepura:
a ja mam pytanie. Czy da sie zmienić pogode w sceneri, żeby na lini61 lub l053 leżał śnieg. Jeżeli tak, jak to zrobić. Wiem że jest takie narzędzie z roku 2006 ale niebardzo działa albo coś, źle robię :(.
Sawi:
Założyłeś już swój jeden wątek, więc nie śmieć. Poczekaj cierpliwie może ktoś odpowie. Nie naprzykrzaj się, bo tego tutaj raczej nikt nie lubi.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej