Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Linia 276
Sebol82:
@Goryl25 obecnie nie wiem kiedy się pojawię na linii 276 ponieważ się przeprowadziłem. Praktycznie do sfotografowania na tex zostały: Strzelin razem z cukrownią i elewatorami, Kamieniec Ząbkowicki, Kłodzko Główne i Międzylesie. Całą resztę załatwiłem ze Stelem, Tomnordem15 oraz Pierogiem. Mamy pomierzone i pofocone: budynki, perony, wiaty, mosty wiadukty i tunele. Jak jesteś chętny to proszę dostarcz jakieś materiały foto zarówno poglądowe jak i na tex z wymienionych wyżej lokalizacji. :)
goryl25:
Jeżeli chcesz jakieś zdjęcia, wal śmiało. :)
Sebol82:
@goryl25 wrzuć proszę co masz ze stacji, które wymieniłem wyżej na symkowy upload. Wszystko się przyda poglądowe i na tex.
goryl25:
Aktualnie zdjęć nie posiadam :D Ale i tak wybieram się na stację to mogę ci naprawde wiele tylko daj mi chwile czasu. Kłodzko Główne i Kamieniec Zbk. mogę zrobić. Co do innych to bym musiał podjechać, ale jak robisz moją 276 to napewno pomogę. Zrobię paczkę ze zdjęciami i wyśle ci na priv. Sobie pobierzesz i tam rób z nimi co chcesz :) Pozdrawiam
gg:
Niedługo czeka mnie wycieczka tą linią. Jeśli tylko będzie okazja to zrobię zdjęcia do tej scenerii.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej