Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Bałtyk Interregio

<< < (2/4) > >>

szogun:

--- Cytat: MichałŁ w 11 Czerwca 2012, 08:05:06 ---Przecież tam jest porosty tor po co tam powtarzacz?

--- Koniec cytatu ---
Na Linii 053 też są i ktoś narzeka? Zresztą od dawna przewijał się temat że semafory w Alakowicach są ledwo widoczne z peronów.

--- Cytat: AIR w 11 Czerwca 2012, 08:01:00 ---A może podpięcie do innego składu czekającego w Bałtyku Miasto. Bardziej realne i bardziej urozmaicone bo możemy wracać z inną masą na hak, oraz np. w jedną stronę jako posp., a w drugą jako osob. :)

--- Koniec cytatu ---
O tym myślałem, tylko nie mam pomysłu jaki skład zestawić, Przewozy Regionalne to głównie Regio (kible), InterRegio (kible i wagonowe) no i RegioExpresy.

Zdarzeń losowych nie ma, jak tylko będę miał jakiś pomysł to spróbuję je napisać (pierwszy scenariusz, nie od razu Kraków zbudowano).

AIR:
To np. w jedn strone zestawiasz InterRegio wagonowy(4szt.)  , a w druga RegioExpres wagonowy(7szt.).
Zreszta pewnie i tak wiekszosc z nas pozmienia sobie sklady po swojemu ;)

Munkustrap:
Szogun, a może Edyta (której jeszcze nie ma :P ) mogłaby się w tym scenariuszu wykazać? Bałtyk jest piękną, aczkolwiek dosyć krótką scenerią, wydaje mi się , że idealną na misję z jakimś kiblem, albo właśnie ze wspomnianą wyżej jednostką. Tak sobie gdybam. :)

Balaclava:
Albo jazda EDkiem z Alakowic do Bałtyku Miasta, przesiadka do byczka z RegioExpress i powrót do Alakowic?

matikolejarz:

--- Cytuj ---Zdarzeń losowych nie ma, jak tylko będę miał jakiś pomysł to spróbuję je napisać (pierwszy scenariusz, nie od razu Kraków zbudowano).

--- Koniec cytatu ---
Skorzystaj z programu "EventGenerator" autorstwa @SKP, który jest w paczce w folderze programy na potrzeby symulatora. Tam są zdarzenia prawdopodobieństwa

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej