Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Nowy Tabor (lok. SM48 i wagony towarowe).
piotrek-:
model sm48 naprawde bardzo ładny :)
Bart:
Noo właśnie model fantastyczny... i powiem że w 100% zrobiony przez kolegę CTL'a, który swój pierwszy wagonik zrobił w pare godzin po zainstalowaniu 3ds maxa (pamiętam bo sam mówiłem CTLowi jak się robi BOXa i co z nim dalej robić). Geniealność (czytaj "lotność") CTLa mnie zaskoczyła.
No i teraz jest problem. Jak siódemkmi (ich jakością) dorównać tej pięknej SM48 (niezła była burza "musków":) podczas powstawania modelu, pamiętasz te spory CTL??:)). CTL czy te siódemki dorównują Tamarze?? W końcu siódemka powinna być dopieszczona bo to flagowy pojazd symulatora... :))
CTL:
No tak znakomicie pamietam te nauki i zarwane nocki, no ale jak widac cos z tego wyszlo :P W sumie i Bartowi trzebaby podziekowac bo gdyby nie on to tamara miala by ksztalt pustaka poruszajacego sie na 6 cylindrach :P. Co do siódemki to dobrze wiesz ze moj lok jej nie dorownuje, chcicaz nie powiem ze nibylbym z nigo zadowolony:D Mimo ze tamara jest na nieco nizszym poziomie od EU07 Barta ( no wkoncu to moj pierwszy model loka), to mysle ze obok siódemek bedzie sie niezle prezentowac:D:-)I Bart nie podpuszczaj mnie tu wiecej:P
TruckeR:
No to czekamy. I siódemki i SM48 prezentują się wspaniale, tylko tskie pytanie: na jakim stopniu zaawansowania jest praca nad EU07, oraz czy zmienione zostało texturowanie ?
Bart:
--- Cytat: "TruckeR" ---No to czekamy. I siódemki i SM48 prezentują się wspaniale, tylko tskie pytanie: na jakim stopniu zaawansowania jest praca nad EU07, oraz czy zmienione zostało texturowanie ?
--- Koniec cytatu ---
Siódemki są gotowe tylko czekam na stronę WWW na której będą umieszczane nowe wyroby (tabor). Wiem, pojawia się pytanie "czemu nie wrzucisz na tą stronę?".. no sam nie wiem. Robiłem scenerię i z Nicolassem pomyśleliśmy że moglibyśmy stworzyć stronę dla mojego projektu, jednak nie mogłem kontynuować projektu i wziełem się za modele, wtedy z Nicolassem zmieniliśmy temat strony. Szkoda teraz zasypać to co zrobilśmy więc czekam aż Nicolass zrobi ładny Download. W tym czasie nudząc się dorabiam jakieś małe kosmetyczne zmiany w siódemkach (aktualnie dłubię w kabinach ale je też w sumie skończyłem - myśle że tu będziecie mile zaskoczeni).
Co do zmieny teksturowania, to tu będzie duży minus modeli. Będzie ono dosyć skomplikowane (podział boku na 3 cześci, wyprostowanie przednich szyb), ale za to będzie niosło sporo możliwości w oddanie "prawdziwości" loka. Będzie ciężko zrobić nową teksturę, ale przy odrobinie samozaparcia... (choć oglądam sobie niektóre texy w dziale download i widzę jak robionę są one z bylejakiego zdjęcia co widać po jakości, aż się boję co to będzie z nowymi modelami). Tu apel do niektórych ludzi co też chcieli by włożyć trochę siebie w rozwój symka (mających cyfraka)"a nic nie nie umieją" o robienie pożądnych fotek i przekazywanie ich w odpowiednie ręce
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej