Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowy Tabor (lok. SM48 i wagony towarowe).

(1/9) > >>

CTL:
Witam
Moze i ja sie ujawnie ze swoimi projektami. Otoz ukonczona jest juz lokomotywa SM48 (nowsza wersja produkcyjna TEM2U) oraz wagony towarowe 15W, 401V, 622Za, oraz rosyjska cysterna 8-osiowa. Na ukonczeniu jest SM48 (wersja TEM2), oraz SP32 wersja normalna i reco (jesli ktos ma mozliwosc pstrykniecia dobrych tekstor SP32 wersji reco prosze o kontakt). Na warsztacie są ponadto weglarka Fads, oraz rozne wersje talbotow i weglarek typu Fals. Ponizej dwa przykladowe screny.
Pozdrawiam

Winger:
Dwa komentarze z mojej strony.

1) GENIALNE!!!! Po prostu przepiekne! Dopoki Bart nie ujawni ostatecznej wersji siodemki - ta SM48 jest jak dla mnie najbardziej realistycznym lokiem...

2) Tak, wiem, ze 50% moich postow zawiera zjebke, ale co poradzic... ROZMIAR!!! Sa modemowcy ktorzy korzystaja z forum, w tym m.in. JA. Ustawiajcie sensowniejsze rozmiary wklejanych screenow, najlepiej niech beda one od razu linkami do duzych wersji.

I w sumie jeszcze cos:

3) Skad to moge zassac? :>

Inter City:
Gratuluję! poprostu ekstra. Jak zobaczyłem tego screena to najpierw pomyślełem że to zwykła fota SM48 :]

TruckeR:
No właśnie, dokładnie tak.. Ja już Cię CTL przez PW poprosiłem o to :> Wyślij i to spakowane na maila jak mozesz :> To jest po prostu genialne - fantastyczny model 3d + realistyczne textury = idealny model do MaSzyny :> Twoje pojazdy spełniają to równanie :P Dałbyś mi je to bym przerobił SM48 na wersję do jazdy :P

Inter City:

--- Cytat: "TruckeR" --- Dałbyś mi je to bym przerobił SM48 na wersję do jazdy :P
--- Koniec cytatu ---

W tej wersji przeciez "niedasię", no chyba że z bardzo uproszczoną fizyką

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej