Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
BR285
jakol112:
W rysowaniu Alpha pod teksture. Jak kto chętny to krzyczeć to wyśle na pw. Nie mam talentu do tych spraw. Po męsku mówiąc bym to zepsuł.
To było po chamsku, nie męsku.
Quark-t
Balaclava:
Dopiero teraz zauważyłem na mailu: Fiza do BR285 by Jubaj.
EP08_015:
Co do tej ludmily lezy sobie u mnie na chomiku z reszta taboru do pobrania jednakze opiera sie na plikach bmp/tga wiec musialby ktos to dostosowac do pc011 ponadto reszta unofow tez tam jest i to z kabinami. http://chomikuj.pl/EP08-015 Uprzedzam o niskiej jakosci wykonania zwlaszcza tekstur z racji braku chetnych do pomocy jak to dawniej bywalo musialem robic cos z niczego. Brak pomocy i czasu spowodowal calkowicie zawieszenie tworczosci. Na symulator w chwili obecnej posiadam zaledwie 1 godzine dziennie wolnego czasu. Wole ja spedzic na jezdzeniu niz tworzeniu. Moja rada - nie chajtac sie bo to kill dla hobby ktore pochlania sporo wolnego czasu. A potem tylko czlowiek sie wkurza ze nic nie moze.
Husarz:
Mam nadzieję, że da uratować się ten projekt. U mnie można spotkać czasem Ludmiłę nawet na 2 godzinnym postoju. Nie wiem skąd jeżdżą ale w tym roku około 15 razy ją widziałem. Malowanie Biało-Czerwone.
EP08_015:
Husarz mozesz byc tym ktory to zrobi. Dostosuj model do wymogow pc11.
Ale chyba dosc o br232 watek dotyczy br285.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej