Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Schematy MaSzynowej linii 053.

(1/2) > >>

MasterYoda:
Potrzebowałbym schematy stacji, podg etc. z linii 053. Z zaznaczeniem na nich semaforów i ich nazw, zwrotnic i ich nazw. Chodzi mi dokładnie o linie 053 w MaSzynie. Zaznaczę że wiem jak to wykonać jednak brak dostępu do odpowiedniego oprogramowania zmusza mnie do zwrócenia się do userów o pomoc. Potrzebne mi jest to jak najszybciej.

maacius:

--- Cytat: MasterYoda w 18 Lutego 2012, 13:37:04 ---Potrzebowałbym schematy stacji, podg etc. z linii 053. Z zaznaczeniem na nich semaforów i ich nazw, zwrotnic i ich nazw. Chodzi mi dokładnie o linie 053 w MaSzynie. Zaznaczę że wiem jak to wykonać jednak brak dostępu do odpowiedniego oprogramowania zmusza mnie do zwrócenia się do userów o pomoc. Potrzebne mi jest to jak najszybciej.

--- Koniec cytatu ---
Nie wystarczy podgląd scenerii w Rainsted?

Niebugoclaw:
Piotrek, a podgląd terenu w Rainsted nie działa? Wybierasz daną scenerię, w zakładce struktura klikasz Wczytaj wszystkie include, następnie przechodzisz do zakładki Debugger i klikasz na Podgląd terenu.

MasterYoda:
Dostępu do MaSzyny całkowicie nie mam a jest mi to potrzebne:) Nie ma mnie w domu. Właśnie dlatego napisałem że brak mi oprogramowania:)

AtapiCl:
To po co to potrzebne, skoro nie masz maszyny?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej