Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Obróbka audio na potrzeby symulatora ...
sektor 77:
Oczywiście , że mogę ... nie ma sprawy . Potrzebuję tylko konkretne teksty (słowa-zdania) i nagram oraz obrobię. Chyba , że masz już własne nagrania ???
Tomaszek_Łódź:
Nie ty tylko nagraj ja musze twój głos dopiero przepuścić przez CB i wtedy będzie gotowe. Ja tylko ciebie bym prosił o nagranie własnego głosu. Dialogi wysłałem ci na PW.
sektor 77:
@Tomaszek_Lodz - nagranie dialogów gotowe , ale tylko w jednym głosie. Myślę , że to będzie Tobie odpowiadać. Pliki w formacie wave - najbardziej optymalne. Są już do Twojej dyspozycji na e-mail.
Szociu:
Po Twojej stronie internetowej widzę, że możesz mieć doświadczenie w zakresie obróbki audio. Potrzebne mi są osoby, które byłyby chętne do wycinania z filmów sampli szumu zewnętrznego oraz stukotów wydawanych przez różnego rodzaju wagony przy różnych prędkościach.
sektor 77:
Powiem szczerze , że nigdy nie wycinałem z filmików dźwięków , bo nie miałem takiej potrzeby.
Zawsze obrabiałem - masterowałem i miksowałem różne ścieżki audio (instrumenty itd) oraz nagrywałem itp. Ogólnie realizacja dźwięku.
Spróbować mogę i jak tylko potrafię to na pewno pomogę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej