Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Mogę zrobić każde nagranie rozmów przez radio-propozycja dla twórców scenerii.
bprog:
Bez problemu, mogę puścić przez radio wszystko, o ile to będzie dźwięk :)
Stele:
W takim razie poproszę szanownych użytkowników o komunikaty odjazdów. @bartiprog zostanie rewidentem i kilkoma kierpociami. Ja załatwię panią dyżurną do WDZ na manewry. Ma ktoś koncepcję dialogu pod wjazdowym? Mamy tam często sytuację, że Włodowice puszczają dwa towarowe przez ickiem i na wjeździe do zachodnich robi się korek na sbl.
Stele:
Trochę zajęło bo aktorzy się powykruszali ale nie ma co dalej kombinować. Poproszę przepuścić przez radio. http://eu07.pl/userfiles/23180/priv-drawinowo.7z Z pliku kier.waw "gotów do odjazdu" nie są mi potrzebne.
matek123:
Witam. Czy ktoś może mi przepuścić przez radio 3 pliki? W sumie coś koło 5 minut nagrań.
Transkei:
Poszukuję osoby, która użyczy swojego głosu do scenariusza Całkowo Tartak 2 (znajdującego się w teście dodatków). Potrzebny jest głos dyżurnego (może też być dyżurna) na stacji Całkowo, nagrać należy kwestie wypowiadane przez syntezator. Nagranie może ale nie musi być przepuszczone przez radio, akceptowalne jest nawet nagranie z telefonu komórkowego / smartfona (urządzenia te obcinają podobne częstotliwości jak radiotelefony). Chętnych proszę o kontakt na priv, przekażę wówczas listę kwestii do nagrania.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej