Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

EM10

<< < (2/6) > >>

TruckeR:
Oczywiście, bardzo proszę. Wszytsko się przyda. Dzięki uprzejmości Barta mogę zacząć pracę, bo wysłał mi on szkice i parę zdjęc, które jednak nie nadają się na textury. Wyślij mi proszę, Methody te zdjęcia na mail hgorkiewicz@wp.pl . Nie wiem co wyjdzie z pojazdu, ale może coś się uda zreobić. Dziś moze się wezmę za model.

TruckeR:
No, lok zaczęty. Mam już gotowy ten cały kawał pod pudłem, schodki, kilka takich elementów przyległych, jednak pudła jeszcze nie ma. Niestety obrazka nie ma, bo coś mi się stało z serwerem i nie mogę się dostać. Moze jutro będzie ok. Jak coś, to komuś wyśle obrazek i ta osoba gdzieś go zamieści. A poza tym, ktoś może mi powiedzieć, jak przemieścić temat ? Chciałbym go dać do działu na warsztacie, bo jego kawałek jest już w pozycji materialnej, a nie tylko w sferze marzeń ;).

SU46:
Jak zrobisz już jakiś ciekawy element to dawaj screen'a :).

TruckeR:
EP05 powinien dać. Wysłałem mu go, obecnie modeluję to miejsce gdzie są bufory przyczepione i sprzęg itp.

Inter City:

--- Cytat: "TruckeR" --- A poza tym, ktoś może mi powiedzieć, jak przemieścić temat ? Chciałbym go dać do działu na warsztacie.
--- Koniec cytatu ---

Niestety użytkownik samemu nie może przenieść tematu :( może to zrobić tylko admin

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej