Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
EN57KM
hubo221:
To sam zrób, albo przynajmniej przyślij mi zdjęcia, bo na forum znalazłem tylko te!
Benek:
--- Cytat: hubo221 w 02 Stycznia 2012, 17:11:17 ---To sam zrób, albo przynajmniej przyślij mi zdjęcia, bo na forum znalazłem tylko te!
--- Koniec cytatu ---
Dodatek musi podlegać pewnym ustalonym normom. W przeciwnym przypadku nie nadaje się do publikacji.
Rudzik:
Nie krzycz, nie obrażaj się. O ile z białym moża jeszcze dojść do ładu, to reszta jak mówi @Szogun. Dół czoła i tak źle zrobiony.
--- Cytuj ---To mój pierwsza tekstura więc bym prosił abyście nie wytykali błędów, bo na pewno takie są.
--- Koniec cytatu ---
Ale już wystawiając ją tutaj, musisz spodziewać się wytykania błedów, bo rzeczy godnych aprobaty zbyt dużo tu nie ma.
Aha, i nie te zagarniacze.
Krzysiek626:
--- Cytat: epoka9.24 w 02 Stycznia 2012, 15:28:22 ---
--- Cytat: Krzysiek626 w 01 Stycznia 2012, 22:06:44 ---Dawniej (jeszcze w czerwcu) wyglądał tak,
http://www.przegubowiec.com/galeria/displayimage.php?album=8&pos=28
ale to już historia.
--- Koniec cytatu ---
Może kolega chce zrobić historyczną teksturę. Ale musi poprawić krój pisma oznakowania. Na forum gdzieś wisi czcionka PKP.
PS. To nie jest EN57KM. To jest zwykły EN57 w barwach KM. EN57KM wygląda tak. Po za tym ma jeszcze rozruch impulsowy i kilka większych i mniejszych zmian.
--- Koniec cytatu ---
Jeśli chciał zrobić wersję historyczną, to mógł napisać. Drugie zdanie też powieliłeś po mnie (jedynie zdjęcie jest z innego źródła), więc kompletnie nie rozumiem po co pisałeś. A po za tym poziom pracy kolegi nie odpowiada żadnym wymogom stawianym dodatkom do publikacji.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej