Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Idziemy w inne lata...

<< < (14/27) > >>

Patrykos:

--- Cytat: szogun w 06 Stycznia 2012, 10:57:28 ---O tym to już autorzy decydują. Mogę sobie nawet wstawić plakat z Bieberem, to moje święte prawo.

--- Koniec cytatu ---
No ale przecież Bieber może nieletniemu uszkodzić psychikę…tak samo jak pani w staniku.

szogun:
On już dostatecznie uszkodził świat ;) Co ciekawe, tu jest narzekanie na paczkę papierosów, a jakoś nie zauważyłem żeby ktoś narzekał na to co jest ET22 czy też brak "osobistych" elementów w EP05.

Sodabeer:

--- Cytat: InterCity w 06 Stycznia 2012, 09:33:14 ---Kabiny co raz to bardziej na psy spadają. :|

--- Koniec cytatu ---
Tak jak napisał @Benek:

--- Cytat: Benek w 06 Stycznia 2012, 09:37:45 ---Dlaczego? Paczka papierosów, kawa, łyżeczka i słoik z cukrem to chyba żadna nowość na kabinie, prawda?

--- Koniec cytatu ---
Symulator ma wyglądać jak najbardziej realnie. To ma odwzorowywać pracę maszynisty. Niektórzy maszyniści mają w kabinie te rzeczy o których napisał @Benek i uważam, że to zwiększa realność jazdy.

--- Cytat: bohunIC w 06 Stycznia 2012, 10:20:20 ---Niemozna posadzic na fotelu pomocnika fajnej panienki?

--- Koniec cytatu ---
Owszem, można. Tylko zamiast skupić się na przepisowym prowadzeniu lokomotywy ciągle gapił byś się na "fajną panienkę" ;)

fuji8:
Mam pewną propozycję, może dało by radę zawiesić gdzieś w kabinie proporczyk, co wy na to?

Niebugoclaw:
Jeśli chodzi o proporczyki piłkarskie to trzeba by je dostosować do odpowiednich maszyn, trochę niefortunne by było spotkać powiedzmy szczecińską maszynę z Lechem za czołową szybą :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej