Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Idziemy w inne lata...
taper:
Po 15 to i nowa paczka. U ojczulka w robocie to naparzali jak cholera, zresztą my też, jak jeździliśmy do szkoły. (Pozdrowienia dla dęblińskich sokistów)
Sawi:
--- Cytat: szogun w 31 Grudnia 2011, 19:31:46 ---Jak mniemam to ten projekt jest realizowany za pomocą Notatnika.
--- Koniec cytatu ---
Hmmm jeśli tak jest, to moim zdaniem nie wszystko da się zrobić za pomocą notatnika bez 3dsa.
ST44-003:
Ten kubek to stary projekt, jeszcze z czasów pomiędzy "pustostanem" w kabinie, a kabinami @huntera. Ale dobra, to można go wywalić, w jego miejsce wstawi się karty z rozkazami i takie tam ;)
Czy dopuszczacie taki pomysł, jak oryginalne kasety puszczane z radia? Mam parę oryginałów, można by złożyć co nieco i dać do słuchania w kabinie. ;)
Nie pamiętam tylko tytułów kaset, pamiętam tylko zespoły:
Budka Suflera, Perfect, Queen (best of cz. 1 i 2), Metallica - Master of Puppets. Posiada ktoś może kasete Bohdana Smolenia? Moja niestety przepadła, a to też był by niekiepski motyw :P
szczawik:
Co do kaset, mam ich trochę i mogę przegrać na komputer. Mam m.in. "Smerfy", "Golec uOrkiestra", "Andrea Bocelli", "Dziewczyna 7" (to z jakiegoś dziewczyńskiego pisma z przełomu wieków), "Britney Spears" i wiele, wiele innych.:) Mogę też wykonać modele takich kaset.
ST44-003:
Kasety mamy. Jeśli autor SU45 zgodzi się na zapożyczenie radia i kaset z SU45, to można by z nimi kombinować :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej