Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Idziemy w inne lata...

<< < (2/27) > >>

Niebugoclaw:

--- Cytat: michajil w 30 Grudnia 2011, 22:35:00 ---jeżeli lata 90 to bardziej żartobliwie niż uszczypliwie.....: paczka L&Mów nie powinna mieć informacji "Palenie zabija" ;]

--- Koniec cytatu ---
Już nie mówiąc o K510i na pulpicie xD

Patrykos:

--- Cytat: ST44-003 w 30 Grudnia 2011, 22:40:26 --- Co do drzwi, to o którym miejscu konkretnie mówisz? Nadmienię że dół drzwi powstał przez kombinacje przyciemniania i stempelkowania obiektów. Innej metody nie było.

--- Koniec cytatu ---
Na ostatnim skrinie widać niewyrównana i niespasowana jasność listwy wokół drzwi do ściany.

Paczkuś:

--- Cytat: Niebugoclaw w 30 Grudnia 2011, 22:41:42 ---Już nie mówiąc o K510i na pulpicie xD
--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: ST44-003 w 30 Grudnia 2011, 22:31:16 ---O takich błędach jak niewspółczesny telefon wiem, chwilowo brak mi czasu na poprawki, a nie chce żeby projekt do końca umarł śmiercią naturalną z zapomnienia.
--- Koniec cytatu ---
Ktoś tu może zostać analfabetą wtórnym xD2 (tak jak ja i 3/4 naszych obywateli)

Niebugoclaw:
Ajć, rzeczywista, musiało mi to umknąć, jak coś to proszę na bocznicę.

ST44-003:
Z tymi drzwiami może być problem bo trzeba by to miejsce w miejsce rozświetlać. Ale dobra, mamy pierwszą rzecz. Co dalej? Myślałem żeby wrzucić też osłony szyb, czy jak to tam się nazywają te dodatkowe szyby przed szybami czołowymi. Tak było na wielu numerach siódemek.
Proszę też o opinię, czy projekt jest warty uwagi i czy się przyjmie. Nie wielu jest tutaj na forum, którzy lubują tamte czasy jeśli chodzi o kolej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej