Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Idziemy w inne lata...

<< < (6/27) > >>

Sodabeer:
Co do tej paczki fajek, to rzeczywiście L&M-y nie za bardzo pasują :) Potwierdzam kolegę @epoka9.24. Lepiej Malboro lub Camel.

ET21-622:
A co do sygnału baczność. Już dość dawno temu wyciągnąłem owy dźwięk. Ale jeszcze trochę do poprawy zostało. mogę podesłać pod wieczór jak będę w domu.

BLAcKboY:
Burżujom Marlboro, Cameli się zachciewa. Solidarnościowy maszynista z początku lat 90-tych wspierał polski przemysł tytoniowy, więc Caro, Marsy, albo (mniej zamożni) Albatrosy.

ST44-003:
Ażeście się nagadali o tych papierosach :P Dobra, wstawi się popularne, ew. paczkę zamieni się na kanapkę w pudełku, ew. soczek w kartoniku :P Tylko nie każcie mi dorzucać tutaj rolki papieru, bo to chyba będzie już przesada. Prosił bym jeśli ktoś posiada takowe rzeczy, o zdjęcia wszelakich nalepek, pszczółki mai, kubusia puchatka etc. Podobny efekt chce zrobić tak jak na tych dwóch zdjęciach ;) Myślałem też żeby w miejsce kubka radio z kasetami z SU45 wstawić, ale to już chyba naprawdę była by przesada.

Niebugoclaw:
Jeśli mają być lata 80 to o rolce możesz zapomnieć ;). Co do radia w SN61 jest stara Unitra, ale model trochę "płaski". Może wazonik z kwiatkami za środkową szybą jak na 369? ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej