Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Idziemy w inne lata...
Niebugoclaw:
Ja jestem wręcz zakochany w tamtych czasach jeśli chodzi o kolej... Tak jak wspomniałeś nie może się obyć bez odpowiednich dekoracji, coś jak tu: &feature=related. Niektóre blachy na pulpicie pokryte dywanikami, różne nalepki, niektóre "patriotyczne" z danego rejonu kraju w którym maszyna stacjonowała, no i jeśli ta kabina miałaby być do konkretnej siódemki, to może numer na czołowej szybie? Pod warunkiem, że takowy w rzeczywistości posiadała.
Patrykos:
Gryszaq miłośniku białostockich wozów, opowiedz coś ST44-003 o tym jak wyglądały maszyny z Białego.
ST44-003:
Patryk, a jak wyglądały? :D Zastanawiam się, czy z tego filmiku nie wyciągnąć tego dźwięku syreny jaką ma 369. Mam jeszcze jeden koncept na takie fajne "leniwe" trąbki, ale to w swoim czasie.
Patrykos:
--- Cytat: ST44-003 w 30 Grudnia 2011, 23:25:48 ---Patryk, a jak wyglądały? :D Zastanawiam się, czy z tego filmiku nie wyciągnąć tego dźwięku syreny jaką ma 369. Mam jeszcze jeden koncept na takie fajne "leniwe" trąbki, ale to w swoim czasie.
--- Koniec cytatu ---
Ja tam nie wiem dokładnie, ale Gryszaq swego czasu miał dostęp do białostockich maszyn i ma sporą wiedzę na temat tego jak wyglądały kiedyś.
ST44-003:
Podejrzewam że mnóstwo zdjęć, naklejek i kabiny mocno zmodyfikowane. Przyglądałem się też jeszcze raz i dogłębnie kabinom z tego filmu instruktażowego na EU07-444. Między innymi to one mnie zainspirowały do tego projektu. No i m. in. przyczajony projekt 07-001, ale ona raczej światła dziennego nie ujrzy, bardziej to jest partyzancka amatorka niż 100% jej prawdziwa kabina.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej