Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Potrzebne zdjęcia na tekstury ED72

<< < (5/6) > >>

szogun:
Kabina już przystosowana do normalnej jazdy (autorem jest @Kolejarz), a zewnętrzny kurzy się w oczekiwaniu na foty.

MasterYoda:

--- Cytat: MasterYoda w 13 Marca 2012, 21:54:48 ---Dzisiaj widziana ED72-006 jako Regio 89123 relacji Słupsk-Szczecin Główny. Jeśli jutro będzie to postaram się zrobić foto.

--- Koniec cytatu ---

Może dzisiaj to nie "jutro" o którym pisałem ale mam zdjęcia na tekstury 006. Co prawda tylko jeden człon rozrządczy i silnikowy ale to problemem być nie powinno. Czoła także brak ale to ze względu na brak czasu. Po dojechaniu do SG udało mi się wyprosić mechanika żeby chwile dłużej poczekał z "ucieczką" na Wzgórze. Czoło mam od 007 wiec jeśli uda mi się złapać go w najbliższych dniach to czoło będzie. Póki co prosiłbym o kontakt na PW kto się podejmie zrobienia tekstury. Oczywiście po uprzednim kontakcie z @szogunem.

Cesky Kretek:
Ja dziś wystałem w Krakowie oczekując ED72, niestety misja zakończona fiaskiem. Jutro podejście drugie.
PS.: Obfocone EN77, EP09-046, kilka wagonów.

ST44-003:
@Czeski, jeździ Regio 5541 z Płaszowa do Suchej złożone z ED72 i EN57. Jeśli Ci szczęście dopisze to jutro powinieneś upolować na tym EDyte. Dzisiaj pojechał jakiś numerek w bodrowo-kreomowym malowaniu PR (nie pamiętam numeru, ale to chyba jakiś świeżak).

Cesky Kretek:
Sprawdziłem godzinę, skoro mówisz o jutrze to on odjeżdża z KG o 16:50, a ja 14:00-17:00 przeprowadzam badanie natężenia ruchu na ul. Grochowskiej więc nie mam szans się wyrobić. Z Twojego postu nie wiem czy tylko jutro będę miał okazję złapać tego EDka czy jeździ on codziennie w tej relacji. ;-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej