Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Warszawski Węzeł Kolejowy
skbart:
Ja za to mogę oblecieć Grodzisk Mazowiecki, Brwinów i Milanówek, myślę o fotografowaniu. Aczkolwiek proponował bym z poczekaniem do wiosny, bez względu jaka miała by być to linia. Jednak pogoda i światło najlepsze jest w okresie ciepłym, szkoda żeby wszystko było ponure i smutne. W okresie zimowym można robić układ torów.
kamil1306:
Otwock. Można zaczać od układania torów tej stacji a Maciek będzie później dostarczał fotki.
http://semaforek.pl/wiki/images/6/65/Otwock.gif
matek123:
Plany z semaforka przydadzą się do wstawiania semaforów. Według mnie lepiej by się tory układało według satelity geoportalu/googli maps.
kamil1306:
A masz zamiar układać? Mówiłeś że coś tam kiedyś robiłeś.
matfre96:
--- Cytat: matek123 w 01 Grudnia 2011, 19:18:12 ---Jeżeli o mnie chodzi to mógłbym zrobić układ torów W-wa Wileńska - Tłuszcz. Co do odcinka W-wa Ochota - W-wa Zachodnia trzeba by było zrobić sporo infrastruktury kolejowej, typu semaforów (jednokomorowa tarcza ostrzegawcza) i zaczepów sieci trakcyjnej.
--- Koniec cytatu ---
Widzę kolego że jesteś z moich okolic (jestem z Wołomina). Układ torów od Wołomina do Zielonki już mam. Według mnie akurat linia 6 i 21 (czyli W-wa Wileńska-Tłuszcz) i ewentualnie połączenie do W-wy Wschodniej jest najprostsze do wykonania. Od Zielonki do Tłuszcza linia przebiega prosto i od Zagościńca do Tłuszcza prowadzi przez tereny wiejskie czyli najłatwiejsze do wykonania. Osobiście uznaję ten pomysł za najlepszy.
Edit: Chętne osoby zapraszam na PW, będziemy dzielić zadania.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej