Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Export problem

(1/2) > >>

midak:
-- Error occurred in ExportNode1()
--  Frame:
--   node: -- Error occurred in RecursiveExportNode1()
--  Frame:
--   node: -- Error occurred in node loop
--  Frame:
--   node: -- Error occurred in ExportSCN()
--  Frame:
--   called in btn_export()
--  Frame:

caly czas sie exportowalo dobrze raz mi sie komp zwiesil i niezdazylem zapisac albo zapisalo z bledem ...czy cos sie da zrobic nie mam kopi zapasowej trasy a jest ona juz w zaawanosanym stanie...

hejnal:
A w jakim programie exportujesz? W gmax czy w 3Ds? Jeśli w 3Ds to niestety ja ci nie pomogę. Ten problem jednak występował w gmaxie i jest rozwiązanie tego broblemu opisane na tym forum. Dla ułatwienia poszukiwań dodam że w dziale pomoc. :)

midak:
heh no wlasnie w 3ds czyli rozwiazania brak ...probowalem juz wszystkiego ..i nic jedyne co moge zrobic to zaznaczyc wszystko i wyexportowac selected only tylko ze wtedy bzdury wychodza ...czasami

BTW co ta za komunikat Too many iteriations...???

nagle z nikad zaczol sie pojawiac przy odpalaniu trasy...

Paul:

--- Cytat: "midak" ---BTW co ta za komunikat Too many iteriations...???
--- Koniec cytatu ---

Hm... Za dużo powtórzeń? Nie wiem co dokładnie.

Co do ostatniej deski ratunku to opisałem w dziale trasy ale skoro grzebałeś w tym pliku to niestety może być już "po ptokach":/

pROSiAczek:
to mi sie przydarzalo kiedy byly blednie policzone zakrety (a dokladnie parametry krzywej beziera), ale to nie powinno chyba miec miejsca przy korzystaniu z 4ds'a. chyba ze flex cos takiego zrobic moze... ale wg mnie to tylko przy grzebaniu w notatniku w scn takie cos moze byc albo przy bledzie zapisu :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej