Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Sceneria w 3ds Max - niewyjaśnione kwestie

<< < (29/138) > >>

matek123:
Witam. Po wstawieniu semafora i zapisaniu w pliku .scm i w pliku .scn napisaniu linijki include... Po załączeniu rainsteda wybraniu jakiejkolwiek trasy i składu kliknięciu [uruchom symulator] nic się nie dzieje. Pomaga dopiero usunięcie paczki i ponowne wypakowanie.

minimini:
Wpis wykonany poprawnie? Zgodnie ze wzorem?

Sprawdź składnię wpisu albo go pokaż.

matek123:
Okazało się, że semafor wstawiłem skryptem do wstawiania modeli , a nie przez skrypt do wstawiania semaforom. Przepraszam za zamieszanie.

CTL:
Jeśli chodzi o modele robiłem jeszcze coś takiego, ale są to modele nie skończone. O ile jeśli ktoś reflektuje mosty to nie będzie problemów z ich ukończeniem, to na hute brakuje mi materiałów do ukończenia szczególnie na tekstury, tylko pytanie czy w tworzonych trasach znajdzie się miejsce na tak duży i rozbudowany zakład przemysłowy jak huta? Poniżej przedstawiam jak to wygląda.

Szociu:

--- Cytat: CTL w 07 Grudnia 2011, 17:20:13 ---O ile jeśli ktoś reflektuje mosty to nie będzie problemów z ich ukończeniem, to na hute brakuje mi materiałów do ukończenia szczególnie na tekstury, tylko pytanie czy w tworzonych trasach znajdzie się miejsce na tak duży i rozbudowany zakład przemysłowy jak huta?

--- Koniec cytatu ---
Pewnie, że się znajdzie, choćby w mojej scenerii musi być kilka hut, w tym chyba największa w Polsce - Huta Katowice w Dąbrowie Górniczej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej