Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Potrzebne materiały na tekstury do modelu i kabiny SM31
szogun:
--- Cytat: Damianek2000 w 14 Sierpnia 2012, 13:01:27 ---Czy opłaca się robić na stary czy lepiej poczekać na nowy model?
--- Koniec cytatu ---
Spróbuj, jednakże w przypadku tego modelu zakres pracy będzie wykraczał poza zrobienie samej tekstury.
Damianek2000:
--- Cytat: szogun w 14 Sierpnia 2012, 13:43:43 ---
--- Cytat: Damianek2000 w 14 Sierpnia 2012, 13:01:27 ---Czy opłaca się robić na stary czy lepiej poczekać na nowy model?
--- Koniec cytatu ---
Spróbuj, jednakże w przypadku tego modelu zakres pracy będzie wykraczał poza zrobienie samej tekstury.
--- Koniec cytatu ---
Wiem. Wydaje mi się że trzeba będzie zrobić nowe mapowanie. @hanys Myślę że narazię nie będę robił tej tekstury możesz usunąć rezerwację. Sory za kłopot.
Sawi:
Jak chcesz się za to zabrać do porządku, to musisz zrobić wszystko od zera.
Damianek2000:
Wiem dlatego nie będę się tego podejmował
Sawi:
Odgrzewam kotleta. Projekt ten długi czas stał w miejscu, gdyż nie chciałem powielać roboty. Ktoś pracował bądź pracuje przy SM31, ale jak na razie model się nie ukazał. Dlatego od wczoraj ruszyłem z tym tematem. Jednak widzę są pewne nieścisłości między planami a rzeczywistością. Np barierki. Inne są na planie inne w rzeczywistości. Wymodelowałem je ze zdjęcia. Jest to możliwe by plany były z deczka nieaktualne?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej