Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Poszukuję kogoś kto zrobi scenerie
jageer:
--- Cytat: djcosmo w 12 Listopada 2011, 12:01:08 ---Dobra to czekam na zdjęcia co prawda będzie to moja pierwsza sceneria do maszyny ale coż co nas nie zabije to nas wzmocni, potrzebuje zdjecia do scenerii, jak również mile widziana osoba która wspólnie ze mna stworzy te trase ostatecznie trasa bedzie na odcinku swinoujscie- poznan
--- Koniec cytatu ---
Ostro, jakby nie było węzeł Poznański jest wielki, licząc nawet sam Poznań Główny...
Powodzenia ;) A jak zrobisz scenerię to nie tylko TLK (co będzie zapewne scenariuszem), ale wybór będzie tam konkretny.... Chociaż napisanie eventów na tak długi odcinek też będzie "hardcoem"
Jeszcze raz powodzenia w dążeniu do celu ;)
Niebugoclaw:
Jednym słowem - parę lat życia z głowy xD
Damo:
Ja już sobie wyobrażam czas wczytywania scenerii :) Pewnie ładowała by się około 1 godziny jak nie więcej :D
Mikołaj Kobryński:
--- Cytat: jageer w 13 Listopada 2011, 15:52:16 ---
--- Cytat: djcosmo w 12 Listopada 2011, 12:01:08 ---Dobra to czekam na zdjęcia co prawda będzie to moja pierwsza sceneria do maszyny ale coż co nas nie zabije to nas wzmocni, potrzebuje zdjecia do scenerii, jak również mile widziana osoba która wspólnie ze mna stworzy te trase ostatecznie trasa bedzie na odcinku swinoujscie- poznan
--- Koniec cytatu ---
Ostro, jakby nie było węzeł Poznański jest wielki, licząc nawet sam Poznań Główny...
Powodzenia ;) A jak zrobisz scenerię to nie tylko TLK (co będzie zapewne scenariuszem), ale wybór będzie tam konkretny.... Chociaż napisanie eventów na tak długi odcinek też będzie "hardcoem"
Jeszcze raz powodzenia w dążeniu do celu ;)
--- Koniec cytatu ---
Hm, wcale nie jest taki wielki! Popatrz choćby na wrocławski - jest znacznie większy.
Benek:
--- Cytat: Damo w 13 Listopada 2011, 18:45:48 ---Ja już sobie wyobrażam czas wczytywania scenerii :) Pewnie ładowała by się około 1 godziny jak nie więcej :D
--- Koniec cytatu ---
Nie jesteś na czasie, pobierz sobie exe 231 z publikacji.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej