Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Potrzebne zdjęcia na tekstury SU46.

<< < (6/22) > >>

Rudzik:
Up!

blondasek:
Ja przepraszam za spam, ale zanim wydasz - jeżeli robisz tekstury z jednego boku, to bardzo proszę Cię, abyś dobrze przeniósł oznaczenie kabiny A i B. Nie wiem jak dokładnie to w Twoich pracach wygląda, ale razi mnie to, że większość symkowych loków, robionych z jednego boku, ma nie zamienione oznaczenia kabin. Detal a denerwuje. Co swoją drogą, zmotywowało mnie do nauki programu, żeby je edytować. Z góry dzięki i powodzenia!

Davidsonxx:

--- Cytat: blondasek w 21 Września 2012, 08:02:10 ---Ja przepraszam za spam, ale zanim wydasz - jeżeli robisz tekstury z jednego boku, to bardzo proszę Cię, abyś dobrze przeniósł oznaczenie kabiny A i B. Nie wiem jak dokładnie to w Twoich pracach wygląda, ale razi mnie to, że większość symkowych loków, robionych z jednego boku, ma nie zamienione oznaczenia kabin. Detal a denerwuje. Co swoją drogą, zmotywowało mnie do nauki programu, żeby je edytować. Z góry dzięki i powodzenia!

--- Koniec cytatu ---

Nie jest to spowodowane niedopatrzeniem ze strony autora, tylko wymuszone przez sposób mapowania niektórych modeli.

Rudzik:

--- Cytat: blondasek w 21 Września 2012, 08:02:10 ---Ja przepraszam za spam, ale zanim wydasz - jeżeli robisz tekstury z jednego boku, to bardzo proszę Cię, abyś dobrze przeniósł oznaczenie kabiny A i B. Nie wiem jak dokładnie to w Twoich pracach wygląda, ale razi mnie to, że większość symkowych loków, robionych z jednego boku, ma nie zamienione oznaczenia kabin. Detal a denerwuje. Co swoją drogą, zmotywowało mnie do nauki programu, żeby je edytować. Z góry dzięki i powodzenia!

--- Koniec cytatu ---
O to nie musicie się martwić. Są oba boki na teksturze.

I ponawiam prośbę o zdjęcia elementów kabiny, bo bez tego paczki nie wydam.

Husarz:
Jeżeli ktoś mieszka w Bydgoszczy lub we Wrocławiu to planowo latają jakieś pociągi z południa do Olsztyna. Po tankowaniu w stolicy województwa wracają do Węglińca - gdyż najczęściej to tamte SUki latają na tym pociągu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej