Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Potrzebne zdjęcia na tekstury SU46.

<< < (4/22) > >>

Rudzik:
@Szopa, dzięki za zdjecie. @7play4game, jak tam fotki z Węglińca?
Ogólnie to Wrzucajcie jak najwięcej zdjęć jakie macie:)

Bartek46:
Ode mnie fotka poglądowa (jeżeli można to tak nazwać) pulpitu SU46-025. Stan na rok 2009.

Rudzik:
Dzięki, przyda się. Po woli można by coś na tekstury wrzucać;)
  Dodano: 13 Sierpnia 2012, 19:34:51 Fizyka pod spalinówki się tworzy, model zewnętrzny skończony prawie, a kabina zaraz stanie w miejscu, bo zdjęć nie mam.
  Dodano: 13 Sierpnia 2012, 22:56:27 Zdjęcia awaryjnego wyłącznika silnika spalinowego (na tylnej ścianie kabiny za pomocnikiem) są potrzebne, bo nie mam pojęcia za bardzo jak on wygąda.
  Dodano: 15 Sierpnia 2012, 09:18:56 Jak wyżej + zdjęcia tylnej ściany obu, a w szczególności kabiny B (tej od str. prądnicy ogrzewczej). Nigdzie w sieci nie ma takich zdjęć, więc bardzo bym Was prosił:)

Sawi:
@Kacu pochwal się, jak idą prace nad Fiat_pack'iem? Pamiętam Twoją SU46 z WBT.
  Dodano: 16 Sierpnia 2012, 19:56:43 Wiem, że to wątek odnośnie potrzebnych Tobie zamówień odnośnie SU46, ale tak jakoś mi się wspomniało odnośnie niej. Miałem Cię o to zapytać w stosownym wątku w WBT, tylko, że nie miałoby to sensu bo byś mi nie odp. Dlatego pytam tutaj.

Rudzik:
Model zewnętrzny SU46 jest w 95% ukończony. Zostały niewielkie detale i LOD. Kabina przeszła facelifting i posiada szereg nowych, lepiej wymodelowanych elementów i nowy dach przede wszystkim, bo stary w ogóle dachu z SU46 nie przypominał. Ale jak na razie jest tylko A bez tekstur, bo nie mam dokumentacji fotograficznej (głównie tyłu kabiny), by zrobić kabinę B. ST46 ma na razie tylko wymodelowany model zewnętrzny, zajmę się nią później. SU45 ma parę detali poprawione, dorobione i nowe wózki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej