Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Tekstura SM42 "PKP Energetyka"

<< < (6/6)

PanMechanik:
Jaki będzie to będzie. Ja dołożę wszelkich starań, żeby był jak najlepszy. Z dnia na dzień mam coraz więcej wprawy i idzie coraz lepiej. Panowie, mi zależy na tym, żeby to zrobić tak jak należy, tak żeby można było to wydać. Ocenią betatesterzy. Zrobię taki skład, do którego nie będzie podstaw się uczepić. Bo doszedłem do wniosku, że jak skończę stonkę to od razu wezmę się za istniejące wagony sieciowca. Dokonam znacznych modyfikacji wizualnych, będą w tym samym kolorze co stonka. I wtedy dopiero puszczę na testy. Jako całość, a nie na raty. Tylko proszę o cierpliwość. Rozumiem Wasze spekulacje, rozumiem też, że jedna są na tak, a inni na nie. Ale ta podzielność Waszych zdań tylko zachęca mnie do intensywniejszej pracy przy projekcie. Chcę Wam po prostu dogodzić i zrobić to tak, żeby każdy z Was był zadowolony.

PanMechanik:

--- Cytuj ---Jednak by tak było, musi być upór w dążeniu do celu mimo wszystko
--- Koniec cytatu ---

Zgoda, ale zdjęć energetyki jak nie było, tak nie ma, mimo wielu próśb o ich wykonanie. Czy to prośba o wiele?

Sawi:
Tak nie ma i pewnie prędko się nie pojawią, bo obiecywaczy jest wiele, ale ludzi konkretnych, którzy dotrzymują słowa niestety garstka. Zaznaczę, że nie tylko ty prosiłeś o materiały do energetyki. Spójrz chociażby tutaj http://eu07.pl/forum/index.php/topic,18900.0.html

PanMechanik:
Otóż to, dlatego ja wziąłem się za repaint. Bo z atmosfery zdjęć nie wytrzasnę, a na obecny skład sieciowca już patrzeć nie mogę. I przypuszczam, że nie tylko ja.

Sawi:
Smutne to ale prawdziwe, że materiałów nadal brak. Zapoznaj się z tym wątkiem, który podałem jako przykład, a sam się przekonasz jak jest. A jest tak iż Rewi wyraźnie napisał, że te materiały to nie dla zabawy potrzebne, ale służą konkretnemu celowi jakim jest stworzenie nowego modelu. I co na to ogół? Póki co ma to gdzieś. I to jest właśnie przykre drodzy forumowicze. Jak tak to do narzekania jest multum osób i mądralińskich, ale kiedy macie okazję się wykazać i pokazać w stylu kule przecież wiem gdzie on stoi, a co mi tam pomogę, nie chce wyjść na narzekacza, obiecywacza i marudę pokaże im, że ja naprawdę to potrafię, to zamiast tego typu działań oczywiście znana już większości cisza w eterze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej