Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Tarcza Ostrzegawcza Przejazdowa - materiały

<< < (2/2)

szczawik:
Odnośnie wskaźników. Chodzi tylko o teksturę czy model też miałby być nowy? Mam masę zdjęć wskaźników (przykłady w załączniku), mogę się zająć oteksturowaniem.
Przy okazji, przy edycji scenerii warto by było niektóre ze wskaźników trochę pochylić, dodałoby to realizmu.

Benek:
Tak, ale to wymaga nowych inców i wpisów - wykonasz?. Zrobiłem coś takiego na Całkowie. Siecool wstawił, ja pochyliłem. Jak wygrzebię paczkę, to wrzucę do testów. A tak na przyszłość, to jak masz zdjęcia to dodaj w tym temacie: http://eu07.pl/forum/index.php/topic,17369.0.html z dysku może zniknąć, a z forum już nie zniknie ;)

szczawik:

--- Cytat: Benek w 09 Października 2011, 15:05:34 ---Tak, ale to wymaga nowych inców i wpisów - wykonasz?.

--- Koniec cytatu ---
Gdyby podmienić tylko tekstury, nic nie trzeba by było robić;p Ale z tego co pamiętam pliki mają się nie nadpisywać, więc można zrobić wskaźniki na starym modelu. Pliki .inc można łatwo wykonać na podstawie obecnych. A co do wpisów miałeś na myśli wpisy do scenerii? Można hurtowo podmienić wszystkie stare na nowe.
Co do fotek- mam bardzo wolny internet, ale postaram się:)

Benek:
Jak wymienisz INC-e, w których dasz kolejne dwa parametry (p6) i (p7), to okaże się, że trzeba te wpisy dać do każdego zaincludowanego INC-a w scenerii.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej