Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Sygnały na semaforze 4-komorowym

<< < (3/3)

Benek:
Musiałbyś powiedzieć co to za sceneria oraz jaki to semafor (nazwa, na której stacji), oraz powiedzieć jaki chcesz ułożyć przebieg (tzn. z której strony wjeżdżasz na stację i gdzie planujesz się zatrzymać).

Tyrystor:
Sytuacja jest taka:

S.         S T A C J A             S.
                                                     /------------------------------------\
-----------------------------------------/---------------------------------------\------------------------------------------
                                S.                   S.                                          S.

S. - Semafor
S. - Semafor, który nie bierze udziału w problemie.
------ - Tory
/ \ - Rozjazd

Benek:
Musisz mi powiedzieć to co napisałem powyżej.

Tyrystor:
Narazie problem został zamrożony (głębsze zapoznanie się z wpisami innych scenerii). Proszę moderatora o tymczasowe zamknięcie tematu.

REWIZOR:
Nie wiem dlaczego pokazujesz zadanie na ogóle. Do Instruktorów, proszę zmienić zadanie dla usera @Tyrystor. Do innych userów, proszę nie udzielać pomocy, to zadanie sprawdzające umiejętności, nawet jak sobie ktoś z czymś nie poradzi to tak ma być, jeżeli będziecie pomagać to twórcom zabraknie Betatesterów. Aplikanci mają zapowiedziane, jeżeli wyłapiemy, ze ktoś za nich odwala zadania, zegnają się z forum. To nie tylko sprawdzian umiejętności, Aplikanci dobrze wiedzą, ze mają się zwracać w razie czego do Instruktorów z prośbą o naprowadzenie na właściwy tok myślenia anie latać po forum jak to zrobił user @Tyrystor.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej