Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nastawnik do kompa !!! :)

<< < (19/38) > >>

RooteK:
Jakim sposobem podłączyłeś całą kolumnę nastawnika...

Żuk:
Grzegorz KK, tennastawnik to w PKP Cargo S.A. Olsztyn stoi :] Kiedyś miałem praktyke ze szkoły na nastawniku, który pokazuje załączanie sie poszczególnych obwodów na siódemce

Grzegorz KK:

--- Cytat: Żuk w 17 Lutego 2008, 19:20:11 ---Grzegorz KK, tennastawnik to w PKP Cargo S.A. Olsztyn stoi :] Kiedyś miałem praktyke ze szkoły na nastawniku, który pokazuje załączanie sie poszczególnych obwodów na siódemce

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie dokładnie :D:D nie wiedziałem jak nazwac te kontrolki xD :D dzięki za uzupełniającą odpowiedź. musze kiedyś spytac jak to tam jest zbudowane.Tak jak Zuk napisał jest to własnośc PKP Cargo tam odbywają się szkolenia   maszynistów(czy można to nazwac szkoleniem nie wiem ) :))  mają DVD nawet stół do ping-ponga :O ostatnio gdzieś się przypałętał  widziałem :O. To tyle jeśli chodzi o rozrywke maszynistów xD.

EDIT

--- Cytat: mechatronik w 17 Lutego 2008, 19:29:46 ---Zapewne tak jak w rzeczywistości tyle, że zamiast cewek styczników są żarówki :).

--- Koniec cytatu ---

Kurcze nie wiedziałem:D:D chodziło mi  bardziej szczegółowo wyjaśnienie.

mechatronik:

--- Cytat: Grzegorz KK w 17 Lutego 2008, 19:27:36 ---... musze kiedyś spytac jak to tam jest zbudowane.

--- Koniec cytatu ---

Zapewne tak jak w rzeczywistości tyle, że zamiast cewek styczników są żarówki :).

m1a2t3i4:
Mam propozycje podłączenia ( dla miej doświadczonych ) jedynie przełączników hebelkowych do klawiatury, zamiast budować skomplikowany układ scalony proponuję kupić przekaźnik 5V za 2 zł i odpowiednio go podłączyć.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej