Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia 53 - Służba CTL
MKdudu:
--- Cytat: macius5991 w 23 Sierpnia 2011, 23:25:36 ---Ktoś kiedyś napisał, że MaSzyna jeszcze nie dorosła do jazdy w nocy. Jednakże powoli "dorasta" :)
--- Koniec cytatu ---
Dorasta i to bardzo szybko, parę lat temu nawet światła nie było żadnego, a teraz nawet na peronach są. Proponuję scenerię dzienną, a na powrocie 182 + 40 węglarek i w każdej po 99 ton węgla. Zawsze tak jeżdżę po lini Drawinowo i jest hardkor na maxa :). Przy tej nowej misji na Regio Sandomierz - Dębica aż się prosi o postój w Dębicy na jakieś 30min na torze zerdzewiałym obok i potem powrót do Sandomierza.
Pozdrawiam.
Michu46:
Może by po prostu zrobić misję krótszą, trwającą max 3h, czyli poprowadzenie ciężkiego towara Dębica Towarowa-Sandomierz i podobną, osobną w trasę powrotną. Tak ja kolega Benek, zrobił dla Regio Sandomierz-Dębica osobowa.
mechatronik:
--- Cytat: MKdudu w 23 Sierpnia 2011, 23:29:40 ---Proponuję scenerię dzienną, a na powrocie 182 + 40 węglarek i w każdej po 99 ton węgla. Zawsze tak jeżdżę po lini Drawinowo i jest hardkor na maxa :).
--- Koniec cytatu ---
~4000t na E182? Genialnie… Pytanie gdzie tu realizm? Albo staramy się w miarę możliwości odwzorować rzeczywistość albo zapinamy 5000 t na hak SM42 i cieszymy się, że lokomotywa ledwo rusza… Dla zabawy, testów pewnie, że można zestawić sobie taki skład, ale nie żeby wrzucać coś takiego do misji która "pójdzie do ludzi". Takie jest moje zdanie na ten temat.
maacius:
--- Cytat: MKdudu w 23 Sierpnia 2011, 23:29:40 ---Proponuję scenerię dzienną, a na powrocie 182 + 40 węglarek i w każdej po 99 ton węgla.
--- Koniec cytatu ---
Do której węglary zapakujesz 99 ton? :/ Z tego co wiem to węglarki Freightlinera mają 68 ton, i więcej w Polsce chyba nie widziałem.
youBy:
Gdyby zapakować Eaosa dośc dokładnie złomem to spokojnie by weszło 200 ton… tylko po co? Żeby czopy urwało, resory, poluzowało obręcze i stopiło klocki przy hamowaniu?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej