Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Programator tablic kierunkowych

<< < (3/11) > >>

Bates911:
Lepiej żeby można było samemu wklepać kierunek.

MasterYoda:
Z tym wklepywaniem było by trudniej bo część klawiszy jest zajętych do MaSzyny tzn. do obsługi lokomotywy (jeśli mówimy o wklepywaniu już po uruchomieniu scenerii). A nie wiem też kiedy byśmy mieli dokonać wybotu tablicy adekwatnej do danej misji (jeśli chodzi o gotowe tablice). Co do drugiej opcji to tak myślę że najlepiej by było (tu niech się wypowie ktoś kto zna się na pliku exe) żeby to było sprzężone z exe bądź żeby było w nim zawarte i żeby to ono dokonało wyboru tablicy na nasz skład (czyli exe podczas ładowania scenerii itp ładuje także na każdy skład tablicę kierunkową). Wklepywanie było by (tak myślę) wiele trudniejsze do wykonania podczas symulacji.

youBy:
Najpierw niech powstanie generator, potem się będziemy martwić połączeniem.

Ra:
Nazwa miejscowości docelowej jest umieszczona w rozkładzie. Wiem, jest moda na pociągi bez rozkładów...

MasterYoda:
Ja myślałem nad tym , że jak jest folder textures, dynamic itp. to można by było dodać jakiś tam folder np.: "tablice" i exe podczas ładowania pobierał by sobie akurat potrzebną tablicę. Tylko wtedy musiałby zostać jak sądze zmodyfikwany tabor.
Edycja: Jest cień szansy że będzie program do obsługi tablic. Tylko mógłby się ktoś wypowiedzieć w kwestii samych tablic. Znajomy programista powiedział mi że łatwiej będzie napisać program który będzie pobierał gotowe tablice i umieszczał je na składach. I kwestią o której mówię jest to jak te gotowe tablice wykonać? Miałby ktoś propozycje jak je wykonać (chodzi mi o pliki graficzne). Bo zrobienie zdjęć tablic do scenerii fikcyjnych jest niemożliwe. Jak to rozwiązać?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej