Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Potrzebne zdjęcia na teksturę wózka SU46

<< < (2/2)

Quark-t:
Nie ma oryginałów w tga?

szogun:
Z oryginałów nadawałyby się tylko 46-025 i 048 (tu trzeba by poszukać wątku z Testu Dodatków, bo na bank była tam wersja w 2048x2048), od biedy 009. Oprócz tego są zdjęcia @CTLa z których można zrobić bardzo dobrą fototeksturę. Ale wciąż brakuje wózka.

Rudzik:

--- Cytuj ---Oprócz tego prosimy o fotki na tekstury SUki, gdyż znacznie zmienił się układ mapowania.

--- Koniec cytatu ---
Na 46-053 i 46-054 też, bo pudło zostało przerobione pod te dwa modele również:)

EDIT

Ponawiam prośbę o zdjęcia na tekstury SU46. Nowy model znacznie róźni się od tego na screenach (na lepsze oczywiście:) ) Tylko preferowane są oba boki i czoło. Chociaż z jednym też sobie poradzę. I w miarę możliwości chociaż poglądowe zdjęcia podwozia.
Mam już numery: 012, 033, 048.

CTL:
Wrzucam na tekstury SU46-022, wprawdzie jest jeden bok ale do tego foto wózka, mam jeszcze stare zdjęcia a co za tym idzie gorszej jakości SU46-049, 043, 014 (tylko bok), 037, jakby co to info na PW na temat pozostałych.

Dodam jeszcze iż jeśli chodzi o wózki mam jeszcze fotki przy pozostałych paczkach min. przy SU46-037 która wtedy była świeżo po naprawie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej