Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Instrukcje.

<< < (2/3) > >>

pborowiak:

--- Cytat: Proof w 12 Sierpnia 2011, 12:34:07 ---Gazety:
-Wolna Droga (nr 09, 23.04.2011)
-Nasze Sprawy (Wrzesień 2009)
-Wolna Droga (nr 01, 08.01.2010)
-Wolna Droga (nr 04, 19.02.2010)
-EC1 Dziennik Kolejowy (nr 303)
-Głos Maszynisty (nr 3, marzec 2011)

--- Koniec cytatu ---
Nie wiem czy coś takiego może się komuś przydać, ale jeśli jednak to ja również mam u siebie ok. 300 sztuk takich pisemek jak "Wolna Droga", "Kurier Kolejowy", "Infrator", "Głos Maszynisty" itd.

--- Cytat: Proof w 12 Sierpnia 2011, 12:34:07 ---Do usług :)

--- Koniec cytatu ---

KormaK:
Takie magazyny przydadzą się nie tyle w całości, a w znalezieniu jakiegoś konkretnego artykułu. 300 sztuk to spora liczba w przypadku @Petyniaka. @Proof też dysponuje sporym materiałem, więc to wszystko może posłużyć za źródło na jakiś konkretny temat i pomoże w udzieleniu odpowiedzi na jakieś pytanie. :) A co do tego:

--- Cytat: Proof w 12 Sierpnia 2011, 12:34:07 ---WOS-y (są z końca 2010r, ale nie wiele sie tam pozmieniało)
-Ostrów Wlkp., Poznań, Zielona Góra
-Wrocław, Opole, Wałbrzych
-Katowice, Częstochowa, Tarnowskie Góry

I inne takie drobnostki jak:
-rozkazy pisemne
-wykazy
-plany (obiegi)
-kwadraty, piórka, nastawnik kierunkowy z EN57 (to chyba nikomu nie potrzebne chyba, żeby zdjęcie zrobić)
-taśmy
-plomby
-i inne śmiecie co leżą w szufladzie
-a i bym zapomniał jeszcze: Sieciowy rozkład jazdy pociągów (2009/10)

--- Koniec cytatu ---
WOSy mogą się przydać, gdy ktoś będzie robił realistyczną scenerię z tego akurat regionu, a te inne drobnostki jako świetny materiał na fototekstury takich właśnie rzeczy.

maacius:
Co do WOSów - na forum jest kilka osób które bez problemów udostępnią aktualne WOSy z poprawkami, więc raczej się nie przydadzą.

EU07-457:

--- Cytat: Proof w 12 Sierpnia 2011, 14:49:15 ---Chodzi tylko o kody serii zapewne, mam wkładke z uaktualnieniem.

--- Koniec cytatu ---

Nie tylko. Instrukcja Ct-12 ma w chwili obecnej 4 poprawki. Fakt faktem, że są to poprawki, które i tak w przypadku symulatora nie mają praktycznie żadnego znaczenia. Zresztą Ct-12 jest instrukcją PKP CARGO S.A. - każdy inny przewoźnik może mieć swoją funkcjonującą na zupełnie innych zasadach.

Gonza:
Instrukcje (m.in. Ie-1, Ir-1) można znaleźć na stronie PKP PLK, w postaci plików PDF - http://www.plk-sa.pl/o-spolce/akty-prawne-i-przepisy/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej