Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Fabryka snów zaprasza…
Tyrystor:
A ja mam inne pytanie. Czy te wszystkie wagony towarowe zostaną opublikowane w jakimś większym Packu? Widzę też że węglarki mają nowe wężyki od @CTL.
Patrykos:
--- Cytat: Tyrystor w 06 Września 2011, 21:46:33 ---A ja mam inne pytanie. Czy te wszystkie wagony towarowe zostaną opublikowane w jakimś większym Packu? Widzę też że węglarki mają nowe wężyki od @CTL.
--- Koniec cytatu ---
Wszystko w swoim czasie. Na razie stoimy z jubajem w miejscu, gdyż stary komputer odszedł na emeryturę. Wężyki są również stare/nowe* autorstwa youBy.
* - niepotrzebne skreślić.
CTL:
Jakby Patykos i youBy byli zainteresowani to oczywiście chętnie podeślę modele wężyków do wykorzystania w wagonach, przy okazji można by po testować jak się one sprawują.
youBy:
Wymiana wężyków powinna być zorganizowaną akcją wraz z rozwiązaniem niektórych problemów (np. różne położenie kranów w taborze). Wstawienie nowych węży wraz z zachowaniem dzisiejszych norm sprawi, że nie będzie to wyglądać najlepiej. Jest to kwestia do rozwiązania, ale na tę chwilę rozgrzebane jest coś innego. Modele na pewno się w późniejszym czasie przydadzą.
Patrykos:
Witam,
przygotowałem kiedyś przy okazji model Eaosa 408W z pierwotnymi drzwami. Nowością też są nowe tekstury wnętrz.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej