Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Lxd2
SU46:
A wycieraczki będa kiedyś działały w jakiejś lokomotywie? Chociaż tylko z widoku lokomotywy z zewnątrz?
uetam:
--- Cytat: "SU46" ---A wycieraczki będa kiedyś działały w jakiejś lokomotywie? Chociaż tylko z widoku lokomotywy z zewnątrz?
--- Koniec cytatu ---
No może nie tyle że będą działały, ale może będą już jako modele, a nie jako tekstury :)))
TruckeR:
Hejnal, znalazłem w Internecie planik LXD2. Nie wiem, pewnie z niego skorzystałeś, ale jeśli chcesz mogę Ci go przesłać. Zawiera rysunek z boku oraz z frontu.
Maciek-34120:
--- Cytat: "SU46" ---A wycieraczki będa kiedyś działały w jakiejś lokomotywie? Chociaż tylko z widoku lokomotywy z zewnątrz?
--- Koniec cytatu ---
No fajne by to bylo. Rowniez w widoku od srodka by sie fajnie jechalo tylko w scenerii trzeba by stworzyc padajacy deszcz lub snieg ...
hejnal:
--- Cytat: "TruckeR" ---Hejnal, znalazłem w Internecie planik LXD2. Nie wiem, pewnie z niego skorzystałeś, ale jeśli chcesz mogę Ci go przesłać. Zawiera rysunek z boku oraz z frontu.
--- Koniec cytatu ---
Najprawdopodobniej to ten sam plan z którego korzystałem, jednak po zbudowaniu modelu to już nie ma znaczenia ale i tak dzięki. Jak byś miał plany Bxhpi to byłbym za nie wdzięczny gdyż teraz próbuje się za ten wagon zabrać.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej