Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Quark-reaktywacja

<< < (2/8) > >>

uetam:
Przejechałem się :)
Więc tak, ogólnie wspaniale :) Sprawiłeś że siódemka odczepia się od próżnych węglarek, podjeżdża do pełnych, uderza w bufor eaosa...i stoi :( A szkoda, bo można by było sprawić aby się podłączyła do skłądu. Do niczego innego się nie przyczepiam:)
pozdrowienia

Paul:
To AI umie się podpiąć do składu? Ciągle myślałem że umie się tylko odpinać.

Marcin E2rD:
Może dorobił bys też eventy do trasy Pita? Chyba ze ktos juz sie tym zajmuje...

uetam:

--- Cytat: "Paul" ---To AI umie się podpiąć do składu? Ciągle myślałem że umie się tylko odpinać.
--- Koniec cytatu ---

Pamiętam że dawno, dawno temu Speed pokazywał mi scenerię w której eu07 oblatywała skład i podpinała się do składu. Działa to chyba na takiej zasadzie: Lok odczepia się od składu i manewruje, gdy jedzie te 20 km/h i uderza w bufory składu do którego ma się podczepić odbija się od niego i po jakimś czasie przywiera buforami ciągle trzymając nastawnik na drugiej czy trzeciej pozycji, w tym czasie gdy one do siebie przywieraja nalezy wyzwolic w loku event ktory spowoduje podczepienie sie do skladu, nastepnie trzeba dac mu event nakazujacy zmienic kabine no i to chyba wszystko. Bynajmniej tyle pamietam z tego co mi mowiono :)

Tomi:
No wiec ciesze sie, ze ta wersja sie podoba :)

--- Cytat: "MatEUzs" ---Sprawiłeś że siódemka odczepia się od próżnych węglarek, podjeżdża do pełnych, uderza w bufor eaosa...i stoi
--- Koniec cytatu ---

Manewrow w Dejawach nie dotykalem :) To zostalo z poprzedniej wersji. A to ze OIDP et22 nawet tego (manewrow) nie robila oraz nie jezdzila jak trzeba po niewlasciwym wiec wyslalem ja do ZNLE Burakowo :)

--- Cytuj ---Może dorobił bys też eventy do trasy Pita? Chyba ze ktos juz sie tym zajmuje...
--- Koniec cytatu ---

Mysle ze trasa Pita zajeli sie juz ludzie znacznie lepsi ode mnie :) I niech tak zostanie. Tym bardziej ze rozpoczyna sie "kampania wrzesniowa" na studiach :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej