Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Passenger Pack No.3
Cesky Kretek:
Witam, dzisiaj chciałem przysiąść nad teksturą InterREGIO dla ED73, jednak mapowanie modelu pozostawia wiele do życzenia... po oteksturowaniu 001ra, dałem sobie spokój - efekt w screenie.
Przyszła kolej na B9mnopuz o wyglądzie podobnym do A9mnopuz.
PS.: Co oznacza tak na dobrą sprawę cyfra w górnym indeksie w wagonach bezprzedziałowych.
Pozdrawiam,
Grzegorz.
szogun:
Ten ED73 to porazka. Bedzie nowy EDek ale potrzebuje zdjec na tex 72.
Quark-t:
--- Cytat: Cesky Kretek w 16 Stycznia 2012, 23:12:05 ---PS.: Co oznacza tak na dobrą sprawę cyfra w górnym indeksie w wagonach bezprzedziałowych.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Pw-2 (Mw-37b) ---Oznaczenie ilości przedziałów. Pomiędzy dużymi i małymi literami oznaczenia literowego umieścić w formie indeksu górnego ilość przedziałów (rzeczywistych lub przeliczeniowych) w wagonie.
--- Koniec cytatu ---
Cesky Kretek:
Trochę przykra sprawa, bo zdjęcia do zrobienia tekstury obrabiałem około 5 godzin...
PanMechanik:
Super barwy. Tylko że trzeba będzie się pozbyć Wrocławia z tablicy. Bo raczej SKM do Wrocławia nie zajeżdża;). Proponuję nałożyć na wyświetlacz fragment wycięty z czoła pociągu SKM na którym widnieje bardziej pasujące do SKM miasteczko. Nie koniecznie wyjdzie, bo SKMki mają wyświetlacz nad szybą. Ale zawsze można spróbować.:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej