Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Passenger Pack No.3
InterCity:
Jak dla mnie, malowanie kibla żółto-niebieskie jest nieśmiertelne. I zawsze zostanie dla mnie jako te jedyne, dające wiele wspomnień.
szogun:
--- Cytat: Tyrystor w 06 Grudnia 2011, 05:22:26 ---EDIT: Jak dla mnie jakość nie jest katastrofalna, da się oglądać :)
--- Koniec cytatu ---
Roftl! Jakość jest świetna biorąc pod uwagę jak okropnie na dzisiejsze czasy wygląda ten stary kibel, szczerze to podziwiam @Cesky'ego że podejmuje się takich renowacji.
Tyrystor:
--- Cytuj ---ale będą one w bardzo niskiej jakości z powodu rozciągnięcia.
--- Koniec cytatu ---
Z ciekawości przed chwilą sam sprawdziłem rozmiar starych tekstur w stosunku do nowych i różnica jest, ale że tak to wygląda to się właśnie nie spodziewałem.
EDIT: Oczywiście jestem za przerabianiem tekstur na nowe mapowanie. :)
adsim:
Aha, cuda się nie zdarzają. To co przedstawił Cesky, to tekstura 001 z nowego kibla ze zmienionym numerem.
KormaK:
"Challenge accepted" rzekłeś - i jak najbardziej "passed". ;) Nie wygląda to tragicznie, ba, jest dobrze, rzekłbym bardzo dobrze. Takim sposobem można wzbogacić maszynowy zbiór tekstur o historyczne malowania - zawsze mogą się takie przydać. W każdym razie - jestem za przerabianiem tekstur pod historyczne malowania. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej