Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Passenger Pack No.3
jakubg1:
Podejrzewam że fizyka, bo nikt jeszcze nie napisał fizyki do chopperowego EN57, nie wiem nawet czy ten typ rozruchu - obok tyrystorowego - nie został jeszcze do symulatora zaimplementowany, poza tym dźwięki (gdzieś w tym wątku są, niestety ich autor dostał bana więc nie można zapytać się go o zgodę - trzeba nagrać nowe, tyle że nigdy nie będzie można ich nagrać, bo te jednostki już w takiej formie nie jeżdżą, dostały asynchrony po ostatniej rewizji), no i dostosowanie - model powstał kilka lat temu, wypadałoby mu dać zmienne tablice kierunkowe. Tutaj jest kolejny problem, bo trzeba wymodelować tablicę na środku członu silnikowego (teraz to po prostu jest na teksturze dachu). Nie należy zapomnieć o kabinie.
MR6:
Skoro autor udostępnił je na tym forum to nie ma potrzeby pytać o zgode.
Cesky Kretek:
Dajcie mi czas do połowy lutego na ogarnięcie tematu. Mam naprawdę tyle na głowie co jeszcze nigdy w życiu. :D
@MR6: Wiem, pamiętam, myślałem nad tym, za pewne Ci wyślę wszystko. Proszę o cierpliwość - o ile nie stracisz zainteresowania... :)
Wrzucę to do działu devs w takim razie do marca/kwietnia najpóźniej.
MR6:
Skoro przez tyle czasu nie straciłem to nie sądzę bym miał tak nagle ją stracić ;). Poczekam w takim razie, bardziej ci polecam jednak dział beta do tego.
MR6:
Mam nadzieje czeski że pamiętasz o sprawie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej