Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Passenger Pack No.3
Cesky Kretek:
Ciesze się, że moja praca motywuje kogoś do dalszego tworzenia. Jeśli chodzi o nowe modele - błagam, niech mapowanie boku wagonu będzie całe - nie pocięte jak to ma miejsce w obecnym modelu 1xxa. To jest tragedia jeśli chodzi o łączenia tych kawałków na wagonie.
Jeśli chodzi o REGIOekspres klasy 1 - mam jakieś fotki, z tego forum o którym pisał kolega @hanys, tylko muszę zapytać się autora o zgodę na wykorzystanie zdjęć. No chyba, że ktoś z was podrzuci owe ;)
Dodatkowo podrzucam screeny kuszetki Bco - 80% roboty było zrobione wczoraj - potrzebowałem okien do Bcdu :) - dziś tylko przeniosłem zlepioną całość na mapowanie.
Pozdrawiam,
Grzegorz.
Kamil22:
Witam, mam takie pytanko do twórcy, tej paczki z wagonami pasażerskimi,. Kiedy można się spodziewać wydania jej?, i pobrania tej paczuszki.
Stylistyki nie będę poprawiał.
REWIZOR
szogun:
Chociażby jak będzie gotowa, i jak mi się będzie chciało dokończyć i wydać 152A?
Patrykos:
A tak btw to czemu ten wagon RE jest zrobiony na 152A?
szogun:
No bo nie ma modelu na ten konkretny wagon, a pisałem już w BUGS że nie orientuję się w różnicach między tymi wszystkimi wagonami. Chociaż tak patrzę po zdjęciach to tym wagonom bliżej do 111A.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej