Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Passenger Pack No.3
Cesky Kretek:
--- Cytat: Szociu w 05 Lutego 2012, 22:10:53 ---Obecne modele wagonów serii 111a i pochodne to już niestety też prehistoria. Póki nie ma nowych modeli, możesz spróbować też z pseudo-bautzenem z PC2010, nazywa się chyba g77 i jest w folderze 1xxa.
--- Koniec cytatu ---
Wiem, że prehistoria, ale nie ma co narzekać, tylko trzeba czekać. ;)
Widziałem ten model, ale on poza podwyższonym pudłem jest taki sam jak 1xxa.
Szociu:
Póki co w temacie standardowych 111a nie ma zbyt optymistycznych wiadomości, rozmawiałem jakiś czas temu z @FLOYD'em i na tamta chwilę model był w przebudowie, a autor nie miał czasu na jego dokończenie. Szkoda, bo zapowiada się bardzo ciekawie. ;)
Cesky Kretek:
--- Cytat: Szociu w 05 Lutego 2012, 22:48:56 ---Póki co w temacie standardowych 111a nie ma zbyt optymistycznych wiadomości, rozmawiałem jakiś czas temu z @FLOYD'em i na tamta chwilę model był w przebudowie, a autor nie miał czasu na jego dokończenie. Szkoda, bo zapowiada się bardzo ciekawie. ;)
--- Koniec cytatu ---
Szczerze mówiąc, to nie potrzebowałbym modelu, tylko próbną teksturę abym nałożył to na odpowiednie mapowanie. Liczę za to na szybkie wydanie Bautzena...
Patrykos:
Załoga Fabryki Snów dokłada wszelkich starań, aby zaspokoić wszelkie potrzeby odbiorcy.
Sodabeer:
--- Cytat: Bartek2722MK w 05 Lutego 2012, 19:49:10 ---158A i 159A by się do MaSzyny przydały.
--- Koniec cytatu ---
W takim razie - zrób. Tutaj nie ma tak, że "chciałbym to i to, ale (może) nie umiem tego zrobić".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej