Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Obrazek przy ładowaniu symulatora

<< < (2/4) > >>

tom_21_pl:
Przed chwilą wyczytałem że tak się robi u 80% użytkowników więc według mnie to zależy od kompa.
U mnie na stacjonarnym się nie pojawia a na lapku tak.

KormaK:

--- Cytat: tom_21_pl w 27 Czerwca 2011, 10:38:43 ---Przed chwilą wyczytałem że tak się robi u 80% użytkowników więc według mnie to zależy od kompa.

--- Koniec cytatu ---
Robi się tak na systemach Windows Vista/7. Spowodowane jest to tym, że okno symulatora jest traktowane jako program, który nic nie robi i "otrzymuje" status "Brak Odpowiedzi", wtedy okno staje się białe. Najlepszym zajęciem wtedy jest przełączenie konfiguracją Alt+Tab (czasem, a u mnie w ogóle na Viście, nie reaguje - trzeba nacisnąć Ctrl+Alt+Delete, wyświetli się menu i trzeba z niego wyjść, wtedy Alt+Tab działa już poprawnie) na konsolkę i patrzeć, jak śmigają różne literki. :D Co do ekranu startującego, wystarczy zrobić swój ekran o odpowiednich właściwościach (takich jak rozszerzenie i rozmiar identycznych jak inne ekrany startowe) i wstawić do textures/logo. Nazwa pliku taka, która podmienia się ze starym ekranem lub inna z kolejną liczbą, żeby zachować stare ekrany (jest ich 25, więc następny to "logo26" itd.) :)

tom_21_pl:
A tak się zapytam z ciekawości. Logo jest losowane czy jest brane po kolei. Sam bym to sprawdził ale na kompie z którego pisze nie ma symka (cud że się Firefox włączył).

Damo:
Z własnych obserwacji myślę że są one losowe, choć mogę się mylić to proszę mnie poprawić.

KormaK:
Losowe. Załączyłem symulator dwa razy z rzędu - za pierwszym razem wyświetlił się budyń (logo22), a za drugi EW58 (logo08).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej