Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
SP45
EP08_015:
Zrobi sie. Przy okazji pozdrawiam autora i jednoczesnie pytam o zgode na dokonanie modyfikacji pudla i kabin. Ten manometr, co zaznaczyles, to musi byc?
Patrz poprzedni post autora w wątku. Kamils.
Sakorius:
--- Cytat: EP08_015 w 23 Czerwca 2011, 12:37:02 ---Zrobi sie. Przy kazji pozdrawiam autora i jednoczesnie pytam o zgode na dokonanie modyfikacji pudla i kabin. Ten mano co zaznaczyles to musi byc?
--- Koniec cytatu ---
A co na temat modyfikacji opublikowanych dodatków, mówi licencja Maszyny?
Rozi:
Sławek ma rację.
--- Cytuj ---2. Licencjobiorca moze modyfikowac kopie Symulatora oraz dowolna jego czesc (pojedynczy plik komputerowy lub zbiór plików dajacych sie funkcjonalnie wyodrebnic w obrebie Symulatora) tworzac przez to dzielo oparte na Symulatorze, jak równiez kopiowac lub rozprowadzac takie modyfikacje lub dziela na zasadach podanych w punkcie 1 pod nastepujacymi warunkami:
a) Licencjobiorca musi umiescic na zmodyfikowanych plikach widoczna informacje o tym, ze dane pliki zostaly przez niego zmienione, wraz z data dokonania zmian. O ile to mozliwe powinien podac równiez informacje o Autorze oryginalnego pliku, który zmodyfikowal.
--- Koniec cytatu ---
EP08_015:
Ja jeszcze zyje zwyczajem, kiedy to w dobrym tonie bylo zapytanie autora o zgode.
KormaK:
Ja także troszkę poszukałem, znalazłem taką stronę: http://pojazdy.moontech.pl/spalinowka-sp-45-i-su-45/. Jest tam kilka fotek SU45 i SP45. Możliwe, że i to się przyda. Pozdrawiam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej