Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Projekt SKM Trójmiasto - sceneria do symulatora

<< < (15/17) > >>

matfre96:
To jednak wiesz że robię także połączenie z Trójmiastem... Eh, te wycieki :D

darekocur:
To był żart? Ciężko mi w to uwierzyć że to tak szybko wyjdzie, skoro połączona z Warszawskim Węzłem Kolejowym, zbyt piękne aby było prawdziwe, bo to by dopiero była trasa z Gdańska do Warszawy przez Tczew - Malbork - Iławę - Działdowo - Nasielsk czy przez Elbląg jadą pociągi do Warszawy z Gdańska?:)
EP07 do Warszawy z Gdyni byśmy prowadzili 7godzin, bo tak w rzeczywistości jedzie.
Przy okazji chciałem się spytać czy jest opcja "save" w maszynie albo zrobić taki wpis żeby zaczynać od momentu na którym się skończyło wcześniej?

Mihau:
Chłopaki ogarnijcie się bo potem zacznie się spam "a kiedy wyjdzie", "skond mogem jom pobrać" itp

Rudzik:

--- Cytuj ---Przy okazji chciałem się spytać czy jest opcja "save" w maszynie albo zrobić taki wpis żeby zaczynać od momentu na którym się skończyło wcześniej?

--- Koniec cytatu ---
Pytanie zadawane setki razy: nie.

PanMechanik:

--- Cytat: darekocur w 07 Lipca 2012, 09:30:56 ---Przy okazji chciałem się spytać czy jest opcja "save" w maszynie albo zrobić taki wpis żeby zaczynać od momentu na którym się skończyło wcześniej?

--- Koniec cytatu ---

Nie zapominaj o tym, że nie jest to gra, którą można w dowolnej chwili przerwać, zapisać i iść z kolegami pograć w piłkę. To symulator (przypominam - jeśli gdzieś Ci to umknęło) pracy maszynisty. Prowadząc pociąg w realnym świecie też (gdyby Ci się odwidziało) zatrzymał byś skład na szlaku i poszedł byś oglądać mecz? Opcja "Save" jest całkowicie bzdurna. I w tym przypadku nie może mieć miejsca. Czy misja trwa 20 minut, czy (w przyszłości) 7 godzin - nie ma, że boli - zaczynasz to jedziesz do końca.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej