Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Projekt SKM Trójmiasto - sceneria do symulatora

<< < (7/17) > >>

Niebugoclaw:
Ja bym się z PLK-ą próbował dogadać w tej sprawie, w końcu to oni dysponują schematami. Nie widzę sensu dlaczego przewoźnik miałby posiadać dokładną dokumentację techniczną linii należącej do PLK. Nie mniej jednak nie za bardzo orientuję się jak to jest rozwiązane w Trójmieście więc nie będę bełtał.

AtapiCl:
SKM w Trójmieście jest też zarządcą infrastruktury, a nie tylko przewoźnikiem. I to do SKM omawiana linia należy, a nie do PLK.

Niebugoclaw:
Hmm, to czyli w samym Trójmieście tory dalekobieżne należą do PLK a podmiejskie do SKM. Ciekawe jak się z PLK-ą rozliczają :)

JONIN_EZT:
Normalnie jak każdy przewoźnik według taryfy PLKi. Co do torów dalekobieżnych to wszystko jest w moim podpisie (z przetargów na modernizację 202 i 009 w tych rejonach). Aktualnie jestem na początku budowy torów według profilów z tamtych materiałów. Puki co nie mam za dużo czasu, więc to będzie mozolnie do przodu iść.

matek123:
Według mapy railmap cała linia 250, czyli od Gdańska Głównego do Rumi jest pod zarządem PKP Szybka Kolej Miejska sp. z.o.o. Prędkość szlakowa wynosi na tym odcinku 70 Km/h w obu kierunkach.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej