Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Projekt SKM Trójmiasto - sceneria do symulatora

<< < (5/17) > >>

MaciejM:
http://eu07.pl/forum/index.php/topic,17369.msg214232.html#msg214232 – takie "duperele" drobiazgi z Gdańska Głównego. :)

Krzysiek626

jageer:
Jeżeli chodzi o typ nastawni bocianie gniazdo,  znajdujące się na jednym ze zdjęć (SDC16221) mogę pomóc w zrobieniu modelu (mam wymiary w książce) bo widzę, że typowy budynek prefabrykowany. Problemem jest słaba znajomość bajerzenia w 3ds no i tekstury...

mmaciek3905:
Dziękuje wszystkim za nadesłane materiały. Mam nadzieję, że więcej się pojawi. :) Nadal czekam na odpowiedź z SKM. Poczekam jeszcze parę dni i zadzwonie do nich w celui uzyskania jakiejkolwiek informacji.

--- Cytat: jageer w 11 Czerwca 2011, 19:20:23 ---Jeżeli chodzi o typ nastawni bocianie gniazdo,  znajdujące się na jednym ze zdjęć (SDC16221) mogę pomóc w zrobieniu modelu (mam wymiary w książce) bo widzę, że typowy budynek prefabrykowany. Problemem jest słaba znajomość bajerzenia w 3ds no i tekstury...

--- Koniec cytatu ---
Obawiałem się problemów z tym budnkiem. Widzę, że niepotrzebnie :)

jageer:
Podsyłam linki do typowej nastawni przekaźnikowej. Jak można się domyślić, każda jedna "płyta z oknem" ma szerokość 120 cm.

EDIT: Wg zaleceń Rewizora uploaduje na "nasz" serwer.

Zenio:
O ja własnym oczom nie wierzę :D Projekt, o którym rozmyślałem przez parę ładnych lat w końcu doczekał się przyłożenia porządnych rączek :) Jestem z Rumi, moja mama to starszy dyżurny ruchu w Wejherowie na nast. dysponującej, postaram się pofocić trochę w Rumi i Weju (szopy i dalej tereny SKM) i mam nadzieję zebrać dobre nagrania głosowe :) (oczywiście z głosem mojej rodzicielki :> )

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej