Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Szkoła eventowa. Co wy na to? Pytania dotyczące eventów.
Sawi:
--- Cytat: Benek w 21 Maja 2011, 13:57:37 ---Jesteś jednym z najwnikliwiej testujących. Tacy ludzie są bardzo potrzebni.
--- Koniec cytatu ---
Przemek znasz mnie, więc pewnie domyślasz się co na to odpiszę :) Mówiąc krótko nie mnie to oceniać. Sam dobrze wiem, że zanim zainstalowałem słownik w tej najnowszej Operze zjadałem literki lub zdania i do tego robiłem sporo błędów ortograficznych. Pewna osoba pomogła mi to dostrzec, a ja wypierałem się niczym apostoł Piotr. Dopiero po czasie to do mnie doszło i jest mi cholernie głupio z powodu tego niepotrzebnego nieporozumienia. Wracając do tematu popieram @Mutopompkę, taki przewodnik bądź poradnik, jak zwał tak zwał, byłby świetny na początek :)
--- Cytat: Mutopompka w 21 Maja 2011, 14:18:41 ---Kwestia tylko osób posiadających czas i umiejętności w pisaniu. czas się zawsze znajdzie, kwestia umiejętności pisania misji.
--- Koniec cytatu ---
I tu jest właśnie pies pogrzebany, że tylko z takich osób wypowiedziała się raptem jedna jak na razie :(
Mutopompka:
Spokojnie, powoli. Czasu trzeba @Sawi, czasu. :)
Benek:
Mutopompka, i tak nic się nie ruszy. Np. fajny pomysł rzucił Krzysiek626, by wspólnie coś tworzyć. Np. taka L144 robi się już od 3 lat, a kilka osób zapewne zrobiłoby to szybciej. Dlaczego tego nie wdrożyć? Każdy się wykręca, że nie ma czasu, a jak przejrzę listę użytkowników to niektórzy stale siedzą na forum. To mają czas czy nie mają? Mydlenie oczu.
AtapiCl:
Jak ja sobie pomyślę co mam do zrobienia, to mi się odechciewa brać na siebie nowe wyzwania. Po prostu. Nie wrzucaj do jednego worka przeglądania forum z konkretnym siedzeniem nad trasą.
Mutopompka:
--- Cytat: Benek ---Mutopompka, i tak nic się nie ruszy.
--- Koniec cytatu ---
Jeśli takie od samego początku jest podejście -> nie dziw, się, że "każdy sobie rzepkę skrobie"
--- Cytat: Benek ---Np. fajny pomysł rzucił Krzysiek626, by wspólnie coś tworzyć. Np. taka L144 robi się już od 3 lat, a kilka osób zapewne zrobiłoby to szybciej.
--- Koniec cytatu ---
Ale ile jest tu na forum evenciarzy? Może z 5. I czy nie warto "poszerzyć" tę grupę do np. 10? Wtedy np. ja z X i Y zabierzemy się na traskę AAAAA. Planem będzie to, to i tamto. dzielimy się robota po równo, aby nie było i po określonym czasie "sklecamy eventy i testujemy wstępnie. Potem gdy wsio gra lekkie poprawki i "do testów".
Zobacz, jak Tobie idzie pisanie eventów. Zaczynasz pewnie od planu. masz "rozpisane" skąd dokąd, po co i dlaczego. Potem powoli zaczynasz od punktu startowego poprzez przejściowe aż do końca. I gdyby razem z Tobą każdy robił "swoją część" nie byłoby lepiej?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej