Rzeczywiście, jak napisano w readme, przy uruchamianiu trasy Windows (Win7 64 bit) dość długo zgłasza "brak odpowiedzi", na szczęscie wszystko dobrze się kończy i trasa uruchamia się prawidłowo i działa niezawodnie = ogromny postęp w stosunku do 2009, gratuluję!
A przy okazji – mała "odezwa" do szanownej Administracji Forum, a zwłaszcza użytkowników: Krzysiek626, libertyn89 – i innych, których ulubionym kolorem chyba jest czerwony...
Szanuję i doceniam Waszą pracę, myślę, że wszyscy jesteśmy wdzięczni za istnienie tego forum i w ogóle za cały wysiłek włożony w funkcjonowanie "Maszyny".
Ale czy przypadkiem przy tym tropieniu "karygodnych";-) naruszeń punktów Regulaminu i wytykaniu literówek w postach nie zapominajcie o czyms takim, jak atmosfera na tym forum? Przecież wszyscy jesteśmy w jakimś stopniu pasjonatami tego samego – czy nie może tu być trochę milej, życzliwiej dla siebie nawzajem? Jeżeli waszym zdaniem ktoś napisał post głupi/niepotrzebny (a takich, owszem, też tu nie brakuje) i nie stac was już na wiekszą wyrozumiałość – to może po prostu nie odpisujcie...? Sami zaoszczędzicie sobie czasu/nerwów, a innych nie będą oczy piekły od wściekłej czerwonej czcionki. Myślę, że naprawdę znalazły by się jakieś lepsze sposoby na dowartościowanie się, niż traktowanie z góry kogoś, kto wie mniej/jest głupszy od nas; lepsze sposoby wykorzystania swojego cennego czasu, niż poprawianie nieistotnych literówek w cudzych postach; istnieją poważniejsze problemy w życiu, niż post z nieregulaminowym rozmiarem załącznika... Wrzućcie trochę na luz, bo taki styl odpowiedzi, pomijając dziecinność, jest po prostu niemiły. Wymieniłem wasze nicki, bo jestem świezo po lekturze akurat tego wątku, ale rzecz jasna jest to problem ogólny tego(i nie tylko...) forum i dotyczy wiekszej liczby użytkowników. Chociaż mnóstwo postów na tym forum świadczy o wzajemnej życzliwości, chęci pomocy, normalności – jest też sporo takich, od których moim (i nie tylko) zdaniem niepotrzebnie psuje się tu klimat.Pozdrawiam
M.
Post w niewłaściwym dziale. Pisz bez zbędnych, pustych linijek. Poza tym punkt 12, 13 i 23 regulaminu forum. Zdecyduj, piszesz polskie znaki diakrytyczne lub nie. Pisowni mieszanej nie tolerujemy. Tytuł wątku powinien być zaczęty wielką literą. Bocznica.
Krzysiek626